Trump: Alla hemligstämplade dokument om Rysslandutredningen lyfts
USA:s president, Donald Trump, utanför Vita huset i Washington D.C. den 16 februari 2018. Foto: Samira Bouaou/Epoch Times. Arkivbild.


USA:s president Donald Trump meddelar att han godkänner offentliggörandet av samtliga hemligstämplade dokument kopplade till Rysslandsutredningen och utredningen av Hillary Clintons användande av en privat e-mejlserver.

”Jag har fullständigt godkänt offentliggörandet av samtliga Hemligstämplade dokument kopplade till det ensamt största politiska BROTTET i amerikansk Historia, Rysslandsbluffen. Såväl som e-mailskandalen kring Hillary Clinton. Inga maskade!”

Komplott

Förra veckan offentliggjorde John Ratcliffe, chef för den nationella underrättelsetjänsten, dokument som rör handskrivna anteckningar från den tidigare CIA-chefen Brennan.

I ett brev till ordförande för senatens juridiska kommitté, republikanske senatorn Lindsey Graham, avslöjade Ratcliffe att CIA i slutet av juli 2016 kom över ryska underrättelseanalyser. Enligt dessa analyser hävdas att Hillary Clinton godkände en komplott den 26 juli 2016 att försöka koppla Trumpkampanjen och Ryssland till dataintrång av Demokraternas nationella kommitté.

Enligt Brennans handskrivna anteckningar underrättade han president Barack Obama och andra säkerhetstjänstemän om detta.

I brevet står det att säkerhetstjänstemän den 7 september 2016 vidarebefordrade ett utredningsärende till FBI-chefen James Comey och FBI-agenten Peter Strzok. Det handlade om ”Hillary Clintons godkännande av en plan gällande USA:s presidentkandidat Donald Trump och ryska hackare som obstruerar amerikanska valen som ett sätt att distrahera allmänheten från hennes användande av en privat e-mailserver”.

Ratcliffe: ”Detta är inte rysk desinformation”

Brennan berättade för CNN att John Ratcliffe väljer selektivt ut hemligstämplad information för att gynna Trump i valet i november.

Samtidigt anklagas Ratcliffe av Demokraterna för att sprida desinformation från Ryssland. Han säger till medier att dessa påståenden inte är sanna.

– Det är klart och tydligt, detta är inte rysk desinformation och har inte bedömts som detta av underrättelsetjänsten. Jag kommer att upplysa kongressen om känsliga källor och metoder, om hur de erhållits, de kommande dagarna, sade han till Fox News.

I april förra året konstaterade den särskilde åklagaren Robert Mueller att det inte fanns några bevis på att Donald Trump eller hans kampanj har konspirerat eller samarbetat med Ryssland för att vinna valet.

Tidigare FBI-advokat erkänner sig skyldig i Durhams utredning

Hjälp oss att driva tidningen vidare!

En donation till Epoch Times gör stor skillnad. Världen utsätts ständigt för vilseledande information. Epoch Times står för sanningsenlig och ansvarsfull journalistik. Vi bevakar viktiga nyheter som annars kan ignoreras. Vi vill ge våra läsare ett bredare perspektiv av vad som pågår i vår värld. Varje bidrag, stort som smått, räknas. Vi uppskattar verkligen ditt stöd! Här ser du hur du kan stödja oss.