loadingLaget ”King size extra allt” lyckades försvara sin titel som SM-vinnare i utomhusmatlagning och vinna i år igen. Fyra finallag gjorde upp i en jämn SM-final på Billingen i Västra Götaland. Foto: pressbild
Laget ”King size extra allt” lyckades försvara sin titel som SM-vinnare i utomhusmatlagning och vinna i år igen. Fyra finallag gjorde upp i en jämn SM-final på Billingen i Västra Götaland. Foto: pressbild
Nyheter

Lag ”King size extra allt” vann SM i utomhusmatlagning

Jenny Ljungkvist

För andra året i rad tog ”King size extra allt” hem segern i SM i utomhusmatlagning. Över öppen eld med Muurikka och trangiakök tillagade laget en läcker vinnarmeny. Finalen hölls på Billingen i Skövde den 18 maj. 

Den 18 maj hölls finalen i SM i utomhusmatlagning på Billingen i Skövde i Västra Götaland där laget ”King size extra allt” för andra året i rad tog hem segern. Laget bestod av Niclas Yngvesson, Oliver Kollén och Jimmy Ulldahl. Innan finalen hade delfinaler arrangerats på de fyra olika platserna: Kinnekulle, Västervik, Tåkern och Smålands Trädgård. Det var finalistlagen från dessa tävlingar som gjorde upp i en jämn final på Billingen.

De fyra finalistlagen hade 2,5 timme på sig att laga till en god trerättersmeny över öppen eld. Som hjälpmedel fick de använda Muurikka och trangiakök. Laget ”King size extra allt” lyckades bäst med att skapa en fantasifull vinnarmeny, som föll juryn på läppen. Som förrätt valde laget att använda rökt råbiff, grillad grön sparris och grillad rallarros med tillbehören löjrom och yoghurt med färsk vitlök.

Läs mer

Mest lästa

Rekommenderat

loadingLaget ”King size extra allt” lyckades försvara sin titel som SM-vinnare i utomhusmatlagning och vinna i år igen. Fyra finallag gjorde upp i en jämn SM-final på Billingen i Västra Götaland. Foto: pressbild
Laget ”King size extra allt” lyckades försvara sin titel som SM-vinnare i utomhusmatlagning och vinna i år igen. Fyra finallag gjorde upp i en jämn SM-final på Billingen i Västra Götaland. Foto: pressbild
Nyheter

Lag ”King size extra allt” vann SM i utomhusmatlagning

Jenny Ljungkvist

För andra året i rad tog ”King size extra allt” hem segern i SM i utomhusmatlagning. Över öppen eld med Muurikka och trangiakök tillagade laget en läcker vinnarmeny. Finalen hölls på Billingen i Skövde den 18 maj. 

Den 18 maj hölls finalen i SM i utomhusmatlagning på Billingen i Skövde i Västra Götaland där laget ”King size extra allt” för andra året i rad tog hem segern. Laget bestod av Niclas Yngvesson, Oliver Kollén och Jimmy Ulldahl. Innan finalen hade delfinaler arrangerats på de fyra olika platserna: Kinnekulle, Västervik, Tåkern och Smålands Trädgård. Det var finalistlagen från dessa tävlingar som gjorde upp i en jämn final på Billingen.

De fyra finalistlagen hade 2,5 timme på sig att laga till en god trerättersmeny över öppen eld. Som hjälpmedel fick de använda Muurikka och trangiakök. Laget ”King size extra allt” lyckades bäst med att skapa en fantasifull vinnarmeny, som föll juryn på läppen. Som förrätt valde laget att använda rökt råbiff, grillad grön sparris och grillad rallarros med tillbehören löjrom och yoghurt med färsk vitlök.

Rekommenderat

Svenska Epoch Times

Publisher
Vasilios Zoupounidis
Politisk chefredaktör
Daniel Sundqvist
Opinionschef
Lotta Gröning
Sportchef
Jonas Arnesen
Kulturchef
Einar Askestad (föräldraledig)

Svenska Epoch Times
DN-skrapan
Rålambsvägen 17
112 59 Stockholm

Epoch Times är en unik röst bland svenska medier. Vi är fristående och samtidigt en del av det stora globala medienätverket Epoch Media Group. Vi finns i 36 länder på 23 språk och är det snabbast växande nätverket av oberoende nyhetsmedier i världen. Svenska Epoch Times grundades år 2006 som webbtidning.

Epoch Times är en heltäckande nyhetstidning med främst riksnyheter och internationella nyheter.

Vi vill rapportera de viktiga händelserna i vår tid, inte för att de är sensationella utan för att de har betydelse i ett långsiktigt perspektiv.

Vi vill upprätthålla universella mänskliga värden, rättigheter och friheter i det vi publicerar. Svenska Epoch Times är medlem i Tidningsutgivarna (TU).

© Svenska Epoch Times 2024