Diskussionen om skuldlättnader dominerar när euroländernas finansministrar gör ännu ett försök att enas om Greklands ekonomiska situation.
Frågan är om Grekland nöjer sig med övriga länders vänta-och-se.
När ministrarna samlas i Luxemburg finns ett visst hopp om att äntligen kunna enas om att betala ut de cirka åtta miljarder euro som Grekland länge väntat på från landets senaste nödpaket från 2015.
Pengarna behövs akut i juli för att betala räkningar, men har hållits inne under lång tid i väntan på att den grekiska regeringen ska ha uppfyllt alla villkor.
Utlovar "klarhet"
Positiva ord har ändå hörts under veckan från såväl Tysklands som Frankrikes finansministrar.
– Jag hoppas i dag att vi kommer att ta ett väldigt positivt steg framåt, som bygger på de stora insatser som grekerna har gjort, säger i sin tur eurofinansministrarnas ordförande Jeroen Dijsselbloem på väg in till mötet.
– I dag ska vi ge mer klarhet till Grekland och IMF - som bett om det - om hur vi kommer att gå vidare nästa år och beräkna vilka skuldlättnader som behövs, säger den nederländske finansministern på plats i Luxemburg.
EU:s finanskommissionär Pierre Moscovici är för sin del mer filosofisk om möjligheterna för en lösning.
– Jag tror och jag hoppas det. Jag hoppas för att jag tror och jag tror för att jag hoppas.
Skuldlättning?
Men även om övriga euroländer och Internationella valutafonden (IMF) ger klartecken är det inte givet att Grekland accepterar det. Regeringen i Aten vill nämligen också ha en tydligare uppgörelse kring hanteringen av landets enorma statsskuld, motsvarande nästan 200 procent av Greklands BNP.
Premiärminister Alexis Tsipras har varnat för att han annars kommer att kräva en behandling av skuldlättnadsfrågan vid nästa veckas toppmöte för EU-ländernas stats- och regeringschefer i Bryssel.
Dijsselbloem betonar dock att några slutliga skuldlättnadsbeslut inte kommer nu.
– Vi har alltid sagt att det kommer att ske i slutet av stödprogrammet, mot slutet av nästa år, säger Dijsselbloem i Luxemburg.
(TT:s korrespondent i Bryssel)