Vad får man upp om man söker på rekordböter?
Jo, sannolikt Google - sedan EU-kommissionen ålagt nätjätten att betala motsvarande 23,6 miljarder kronor för att ha favoriserat sina egna e-handelstjänster på nätet.
Rekordböterna på 2,42 miljarder euro kommer sedan kommissionen under sju års tid granskat en hisnande mängd material: Motsvarande 1,7 miljoner nätsökningar.
– Det skulle ta 17 000 år om jag skulle läsa upp dem för er. Det är mycket data - men vi måste kunna bevisa vad vi menar, säger EU:s konkurrenskommissionär Margrethe Vestager på en presskonferens i Bryssel.
"Missbrukat"
Det som Google har gjort är olagligt under EU:s antitrustregler, säger Vestager:
– Googles strategi för sin handelstjänst har inte bara handlat om att nå kunder genom att erbjuda bättre produkter än rivalerna. I stället har Google missbrukat sin marknadsställning som sökmotor, säger Vestager, som anser att nätjätten "har förhindrat europeiska konsumenter från att tjäna på konkurrensens fördelar och från att kunna välja fritt".
EU-kommissionen ger nu företaget 90 dagar på sig att avsluta "sitt uppförande" för att inte riskera ytterligare böter.
Överklagar?
Hurra, säger europeiska konsumentorganisationen Beuc, som hoppas på fler åtgärder gentemot nätjätten.
"Googles olagliga uppförande på handelstjänsterna är bara toppen av ett isberg", säger Beuc-chefen Monique Goyens i ett pressmeddelande.
Google håller dock inte med och aviserar att man kan komma att överklaga.
"Vi kommer att granska kommissionens beslut i detalj medan vi överväger ett överklagande och vi ser fram emot att fortsätta att föra fram vår syn på saken", meddelas i ett uttalande från bolaget.
Samma regler för alla
EU:s granskning av Googles handelstjänst inleddes redan 2010 och är inte den enda som pågår. I fjol våras varnade Vestager Google för miljardböter även vad gäller de krav som ställs på företag som vill använda bolagets operativsystem Android.
Google är samtidigt inte det enda USA-baserade företag som EU-kommissionen har slagit till hårt mot under de senaste åren. Bland annat har kommissionen krävt att datajätten Apple ska betala över 100 miljarder kronor i skatt till Irland.
– EU:s regler gäller för alla företag som verkar inom EU:s område - oavsett var de är baserade, betonar Margrethe Vestager.
(TT:s korrespondent i Bryssel)