Löften om att USA står upp för sina Nato-kollegor - men också krav på att fler börjar bidra mer.
Det är vad USA:s nya president Donald Trump bär med sig till sitt första stora toppmöte med Nato-länderna i Bryssel.
I strålande försommarsol pågår de sista förberedelserna ute vid försvarsalliansens bas i nordöstra Bryssel. Vid det nuvarande Nato-högkvarteret finns några av de 1 600 utsända journalisterna redan på plats i sina tält. På andra sidan vägen - där det nya högkvarteret skiner i eleganta bågar - inväntas eftermiddagens officiella invigning med spänning.
Kvällens Nato-toppmöte har fått extra krydda av de kritiska ord som Donald Trump gärna spred om både Nato och andra Nato-länder under valkampanjen i fjol. Försvarsalliansen var "förlegad" och övriga medlemsländer behövde bidra med mer om de fortsatt ska kunna räkna med stöd från USA, lät det bland annat från Trump.
Sedan dess har dock tonen mildrats och i eftermiddag väntas presidenten tydligt ställa sig bakom Natos artikel 5 - att medlemsländerna ska försvara varandra - när han inviger ett minnesmonument för 11 september-dåden 2001 med ett kort tal i det nya Nato-högkvarteret.
"Gör er del"
Men Trump väntas också ta upp budgetfrågan. Bara fem av 28 Nato-länder klarar i dag alliansens målsättning om att lägga motsvarande minst två procent av sin BNP på försvaret.
– Det kommer att vara kärnan i hans budskap till Nato. Ni kan vänta er att presidenten kommer att vara tuff mot dem och säga "Vi gör mycket. Det amerikanska folket gör mycket för er säkerhet. Ni måste se till att ni gör er del också", sade utrikesminister Rex Tillerson till medresande amerikanska journalister på väg från Italien till Belgien i går, enligt nättidningen EU Observer.
Nato-ledarna lovade visserligen redan 2014 att alla länder ska nå upp till tvåprocentsmålet senast 2024. I kväll kommer man dessutom att utlova årliga planer för hur målet ska nås.
Anti-IS-koalition
På mötesagendan står även kampen mot terrorn, framför allt via den internationella koalition som bekämpar terrorrörelsen IS i Syrien och Irak.
– Alla 28 Nato-länder är medlemmar i den globala koalitionen och i dag kommer vi att enas om att också Nato ska bli medlem, sade generalsekreterare Jens Stoltenberg när han anlände till Nato-högkvarteret i morse.
Beslutet är dock mer politiskt än praktiskt. Att Nato formellt tar plats i koalitionen innebär främst fördelar vad gäller samordning och planering.
– Det betyder inte att Nato kommer att delta i stridsinsatser, betonade Stoltenberg.
Trump-säkrat?
Jens Stoltenberg verkar inte oroas över att få välkomna en USA-president som inte är som alla andra.
– Nato är en allians av 28 demokratier där man väljer olika ledare med olika politisk bakgrund. Det kan vara demokrater, republikaner, socialdemokrater, kristdemokrater, liberaler eller konservativa. Det som kännetecknar Nato är att man alltid, trots alla olika politiska åsikter, samlas kring det viktigaste för Nato: att vi står tillsammans och försvarar varandra, sade Stoltenberg till norska nyhetsbyrån NTB i förra veckan.
(TT:s korrespondent i Bryssel)