Exklusiv intervju: Började Kinas virusutbrott som ett biovapenprogram?
Joshua Philipp intervjuar Casey Fleming i The China Report den 3 februari 2020. Foto: Skärmavbild/Youtube


I ett avsnitt av The Epoch Times nya serie The China Report intervjuas Casey Fleming, expert på nationell säkerhet, om situationen med virusutbrottet i Kina.

Casey Fleming är VD för BlackOps Partner som arbetar med säkerhetsrådgivning till företag, universitet och myndigheter. Här diskuterar han rimligheten i att det coronavirus som nu sprids i Kina och även till andra delar världen, skulle kunna ha sitt ursprung i ett biovapenprogram.

Samtalet handlar även om den kinesiska regimens program för asymmetrisk hybrid krigföring och deras program för att föra ett ”gränslöst krig” mot USA.

Värd för The China Report är Joshua Philipp, som är grävande journalist, reporter och redaktör vid The Epoch Times, erkänd expert på krigföring utan vapen och med över tio års forskning kring Kinas kommunistparti.

Se intervjun här:

 Notera att de siffror som uppges i videon har stigit sedan intervjun gjordes.

Hjälp oss att driva tidningen vidare!

En donation till Epoch Times gör stor skillnad. Världen utsätts ständigt för felinformation. Epoch Times står för sanningsenlig och ansvarsfull journalistik. Vi täcker viktiga nyheter som de flesta andra medier ignorerar. Många nyheter i medier är partiska och vridna. Vi vill ge våra läsare ett bredare perspektiv av vad som pågår i vår värld. Varje bidrag, stort som smått, räknas. Vi uppskattar verkligen ditt stöd! Här ser du hur du kan stödja oss.