En av Sveriges mest älskade filmer

Daniels hemby i Så som i himmelen är ett mikrokosmos av färgstarka, komplicerade karaktärer som berör oss på djupet.


Så som i himmelen är succéfilmen som också blivit hyllad musikal. Det här är en berättelse som berör många människor på djupet. Den är full av stora känslor, kärlek och hopp, och passar utmärkt att värma sig med i höstrusket.

Den internationellt erkände dirigenten Daniel Daréus (Michael Nyqvist) när en livsdröm om att öppna människors hjärtan med sin musik. Men efter ett helt liv i musikens tjänst är hans eget hjärta skört, och han bestämmer sig därför för att pensionera sig och återvända till hembyn i Norrland. Väl på plats antar han uppdraget att bli ledare för ortens kyrkokör.

Snart börjar kärlek att gro mellan honom och körmedlemmen Lena (Frida Hallgren). Men hans närvaro börjar också att skaka om det lilla kristna samhället i grunden.

Redan prenumerant? Logga in för att läsa vidare
Vill du också läsa politiskt oberoende (på riktigt) ledarartiklar och klassisk inrikes- och utrikesjournalistik utan politisk färgning eller överdrifter?
Tidsbegränsat introduktionserbjudande, endast 1 krona första månaden utan att binda dig! Bara 199 kronor i månaden därefter. Säg upp när du vill!