Återvändande IS-terrorist greps för brott – släpptes fri igen
Foto: Epoch Times-arkivbild


Tidigare i veckan greps en man i Göteborg under en stor polisinsats. Han misstänks för flera brott, skriver Göteborgs-Posten

Han släpptes sedan fri. Kort därefter griper polisen honom igen misstänkt för att ha misshandlat en anhörig i sitt hem. Nu är han åter igen på fri fot. Enligt polisen är han medlem i terrororganisationen IS och som har rest tillbaka till Sverige.

– Vi känner väl till problematiken kring den här personen, men brottsligheten han senast satt anhållen för är inte tillräckligt allvarlig för att han ska begäras häktad, säger åklagare Stefan Lind, till GP.

Återvändande jihadister fortsätter att begå brott i Sverige

Hjälp oss att driva tidningen vidare!

En donation till Epoch Times gör stor skillnad. Världen utsätts ständigt för felinformation. Epoch Times står för sanningsenlig och ansvarsfull journalistik. Vi täcker viktiga nyheter som de flesta andra medier ignorerar. Många nyheter i medier är partiska och vridna. Vi vill ge våra läsare ett bredare perspektiv av vad som pågår i vår värld. Varje bidrag, stort som smått, räknas. Vi uppskattar verkligen ditt stöd! Här ser du hur du kan stödja oss.