loadingLife Magazine kallade en gång matälskaren Hitchcock, som var känd för sin rondör, för ”Britain’s Greatest and Biggest Director”. I dag skulle sådant ha kallats för ”vuxenmobbning inför öppen bioridå”.
Foto: Raph Gatti/AFP via Getty Images
Life Magazine kallade en gång matälskaren Hitchcock, som var känd för sin rondör, för ”Britain’s Greatest and Biggest Director”. I dag skulle sådant ha kallats för ”vuxenmobbning inför öppen bioridå”. Foto: Raph Gatti/AFP via Getty Images

Laga biff från Hitchcocks favoritkrog – serveras blodig!

Redaktionen

Äntligen Weekend!

För Hitchcock var mat blodigt allvar. Han tog till och med med sig sin egen kock när han flyttade till Hollywood. Men sedan upptäckte han Chasen’s. Sätt nu tänderna i den legendariska krogens biffrecept!

Det fanns faktiskt en tid när stjärnor var stjärnor i mer än 15 minuter. Inte som dagens tomtebloss, utan stjärnor som med tiden blev ikoner. Och en tid när restauranger inte bara var ställen där man stillade sin hunger eller törst, utan institutioner som stod för någonting varaktigt och klassiskt.

Och när vi talar om klassiska stjärnor och restauranger så kommer vi självklart in på Chasen’s i Los Angeles. För att äta på Chasen’s var man tvungen att boka bord i förväg, och som manlig gäst var det skjorta och slips som gällde. Och man tog aldrig, inte ens på 1990-talet, emot kreditkort, och ändrade knappt på menyn under sina 59 år i branschen (man öppnade 1936 och stängde 1995).

Feedback

Mest lästa

Har du ett nyhetstips?

Skicka till es.semithcope@spit.

Rekommenderat

loadingLife Magazine kallade en gång matälskaren Hitchcock, som var känd för sin rondör, för ”Britain’s Greatest and Biggest Director”. I dag skulle sådant ha kallats för ”vuxenmobbning inför öppen bioridå”.
Foto: Raph Gatti/AFP via Getty Images
Life Magazine kallade en gång matälskaren Hitchcock, som var känd för sin rondör, för ”Britain’s Greatest and Biggest Director”. I dag skulle sådant ha kallats för ”vuxenmobbning inför öppen bioridå”. Foto: Raph Gatti/AFP via Getty Images

Laga biff från Hitchcocks favoritkrog – serveras blodig!

Redaktionen

Äntligen Weekend!

För Hitchcock var mat blodigt allvar. Han tog till och med med sig sin egen kock när han flyttade till Hollywood. Men sedan upptäckte han Chasen’s. Sätt nu tänderna i den legendariska krogens biffrecept!

Det fanns faktiskt en tid när stjärnor var stjärnor i mer än 15 minuter. Inte som dagens tomtebloss, utan stjärnor som med tiden blev ikoner. Och en tid när restauranger inte bara var ställen där man stillade sin hunger eller törst, utan institutioner som stod för någonting varaktigt och klassiskt.

Och när vi talar om klassiska stjärnor och restauranger så kommer vi självklart in på Chasen’s i Los Angeles. För att äta på Chasen’s var man tvungen att boka bord i förväg, och som manlig gäst var det skjorta och slips som gällde. Och man tog aldrig, inte ens på 1990-talet, emot kreditkort, och ändrade knappt på menyn under sina 59 år i branschen (man öppnade 1936 och stängde 1995).

Feedback

Svenska Epoch Times

Publisher
Vasilios Zoupounidis
Politisk chefredaktör
Daniel Sundqvist
Opinionschef
Lotta Gröning
Sportchef
Jonas Arnesen
Kulturchef
Einar Askestad

Svenska Epoch Times
DN-skrapan
Rålambsvägen 17
112 59 Stockholm

Epoch Times är en unik röst bland svenska medier. Vi är fristående och samtidigt en del av det stora globala medienätverket Epoch Media Group. Vi finns i 36 länder på 23 språk och är det snabbast växande nätverket av oberoende nyhetsmedier i världen. Svenska Epoch Times grundades år 2006 som webbtidning.

Epoch Times är en heltäckande nyhetstidning med främst riksnyheter och internationella nyheter.

Vi vill rapportera de viktiga händelserna i vår tid, inte för att de är sensationella utan för att de har betydelse i ett långsiktigt perspektiv.

Vi vill upprätthålla universella mänskliga värden, rättigheter och friheter i det vi publicerar. Svenska Epoch Times är medlem i Tidningsutgivarna (TU).

© Svenska Epoch Times 2024