Äntligen Weekend!
Äntligen – som vi har väntat! Den som väntar på något gott väntar som bekant alltid för länge, och det känns som evigheters evigheter sedan vi, med så stora bokstäver att de säkerligen syns från månen, skrev in KANELBULLENS DAG i almanackan.
Finns det verkligen något som skänker en mer omedelbar känsla av gemyt och kära barndomsminnen än den ljuvliga aromen från nygräddade kanelbullar? Under Kanelbullens dag säljs det tre miljoner bullar. Men vi är mer sålda på hembakta och därför ger vi dig här mästerbagaren Daniel Lindebergs eget recept på kanelbullar.
Efter att tillsammans med Björn Frantzén ha drivit stjärnkrogen Frantzén Lindeberg, och varit kreativ ledare på Wienerkonditoriet, ville Daniel komma ”hem till sin by” och förverkliga sin romantiska bild av det gamla franska bageriet. I Orminge utanför Stockholm driver han nu sitt eget bageri, ”en lokal samlingsplats mitt i byn”. Det låter onekligen som ett väldigt trevligt sätt att tjäna ”deg” på.