Stora mängder narkotika hittades vid tillslag – fyra anhållna
Polisen gjorde ett tillslag mot en lägenhet i en Stockholmsförort på måndagen där man hittade stora mängder narkotika. Fyra personer är anhållna. Foto: Epoch Times. Arkivbild.


Fyra personer har anhållits efter en polisinsats i en förort till Stockholm. De är bland annat misstänkta för grovt narkotika- och penningtvättbrott.

Det var på måndagen som polisen slog till mot en lägenhet. Vid en husrannsakan hittade man bland annat nio kilo amfetamin, 2,5 kilo cannabis, 100 gram kokain och tusentals narkotikaklassade tabletter, skriver polisen på sin hemsida.

Samtidigt påträffades även verktyg och föremål som används vid distribution och försäljning av narkotika. Man hittade också adresserade kuvert som var avsedda för leverans av narkotika till personer både i Sverige och utomlands.

– Allt tyder på att narkotikaverksamheten har utövats i organiserad form, i stor omfattning och avser en synnerligen stor mängd narkotika, säger Evelina Andersson, polisassistent på lokalpolisområde Norrmalms Disa-grupp som arbetar med den lokala problembilden, i ett uttalande.

Visste du att vi även finns som papperstidning med veckoutgåva? Svenska Epoch Times – en traditionell nyhetstidning med klassisk, objektiv journalistik. Teckna din provprenumeration på papperstidningen idag – endast 99kr – klicka här för mer information.