SENASTE NYTT med fokus på pandemin och Kina | Nya virusutbrott i tredje provins


Nya virusutbrott i en tredje provins

- Kina svarar på Storbritanniens förbud mot Huawei, alltmedan Frankrike fortsätter att begränsa sin Huawei-utrustning.

- En tredje provinsregion i Kina rapporterar om nya virusfall. Detta efter utbrott i Peking och Xinjiang. Nu kommer man att genomföra hundratusentals nya virustester.

- Som svar på Pekings repressiva nya säkerhetslag, meddelar Storbritannien att man skapar en väg till medborgarskap för omkring tre miljoner Hongkongbor.

- Kinas berömda Yangtze-flod har redan nått sin högsta registrerade vattennivå på 50 år. Nu har varningar för översvämningar av floderna Gula floden och Huai floden utfärdats. Men Kinas regnperiod har just börjat.

- De massiva översvämningar i Kina väcker oro över att De tre ravinernas damm kan komma att kollapsa. Men en kinesisk expert avvisar påståendena och säger att dammen är tillräckligt säker för att motstå en atombomb.

 

Hjälp oss att driva tidningen vidare!

En donation till Epoch Times gör stor skillnad. Världen utsätts ständigt för vilseledande information. Epoch Times står för sanningsenlig och ansvarsfull journalistik. Vi bevakar viktiga nyheter som annars kan ignoreras. Vi vill ge våra läsare ett bredare perspektiv av vad som pågår i vår värld. Varje bidrag, stort som smått, räknas. Vi uppskattar verkligen ditt stöd! Här ser du hur du kan stödja oss.