Hittar du de udda solglasögonen?
The Epoch Times


Lite hjärngympa och observationsträning är aldrig fel. Den här gången presenterar vi fem olika bilder med stegrande svårighetsgrad som ursprungligen delades av apost.

Varje bild består av ett antal uppradade solglasögon där alla ser exakt likadana ut vid en första titt. Men en närmare granskning visar att i varje bild finns en ”ful ankunge” som inte är riktigt lika som de andra.

I början är det lätt och för de flesta tar det nog bara några sekunder att urskilja vilka solglasögon som är olik de andra. Men det blir svårare och svårare. Om du vill kan du begränsa tiden och ställa klockan på 5 – 30 sekunder.

The Epoch Times

Lätt som en plätt!

Andra bilden

The Epoch Times

Fortfarande lätt!

Tredje bilden

The Epoch Times

Tog det lite längre tid att hitta dem nu när det var 42 solglasögon att scanna igenom?

Fjärde bilden

The Epoch Times

Ganska svårt, särskilt när man tittar på bilderna i tät följd!

Femte bilden

The Epoch Times

Alla solglasögon börjar flyta ihop till en massa identiska gluggar. Men hittade du ändå paret som skiljde ut sig? 

Lösningar

Bild 1

The Epoch Times

Bild 2

The Epoch Times

Bild 3

The Epoch Times

Bild 4

The Epoch Times

Bild 5

The Epoch Times

 Hjälp oss att driva tidningen vidare!

En donation till Epoch Times gör stor skillnad. Världen utsätts ständigt för felinformation. Epoch Times står för sanningsenlig och ansvarsfull journalistik. Vi täcker viktiga nyheter som de flesta andra medier ignorerar. Många nyheter i medier är partiska och vridna. Vi vill ge våra läsare ett bredare perspektiv av vad som pågår i vår värld. Varje bidrag, stort som smått, räknas. Vi uppskattar verkligen ditt stöd! Här ser du hur du kan stödja oss.