Få kan säga att de har överlevt en stridsvagnsattack – men det kan den här mannen, och han vägrar vara tyst om vad som hände honom under massakern på Himmelska fridens torg.
För 29 år sedan hade Fang Zheng fortfarande sina ben intakta, men idag är båda hans ben amputerade och han tar sig fram i rullstol. Zheng hade tur som överlevde.
Den 4 juni 1989, omkring klockan sex på morgonen drog sig Zheng och hans klasskamrater vid universitetet tillbaka från Himmelska fridens torg i Peking när de angreps av stridsvagnar. Rökbomber kastades för att förblinda dem.
– De låg i bakhåll och dödade många människor på Chang'an-avenyn, en enorm tragedi, berättade Zheng, 51, för programledaren Chris Chappell, China Uncensored.
Zheng lade märke till att en flicka hade svimmat på grund av rökbomberna och han försökte hjälpa henne när en stridsvagn kom för att krossa dem båda. Zheng knuffade undan flickan och räddade henne; själv hade han dock ingen tid på sig för att kunna springa iväg.
– Det sista jag kommer ihåg är att jag ser det vita benet sticka ut ur mitt ben. Det är min sista minnesbild innan jag förlorade medvetandet, sade han.
Zheng studerade vid Pekings sportuniversitet när han och hans klasskamrater tog sig till Himmelska fridens torg för att vädja om frihet och kräva ett slut på den kinesiska regimens korruption.
Det blev snart uppenbart att regimen inte verkade för folket.
– När de mötte folkets vilja valde de att använda militärt förtryck och blodsutgjutelse.
Inte bara var det så att studenternas önskan avvisades, den begravdes också av censur och propaganda. Även om de flesta i Kina idag inte känner till omfattningen av blodsutgjutelsen, bekräftar rapporterna att minst 10 000 dödades.
– Många unga vet knappt någonting om vad som hände då.
Som idrottsman ville Zheng delta i de internationella sporttävlingarna för handikappade, men kommunistpartiet drog in hans rättigheter, av rädsla för att hans historia skulle komma ut. Zheng nekades även ett pass för att lämna landet.
Vid OS i Peking 2008 var utländska journalister angelägna om att intervjua Zheng. Innan en tysk journalist anlände berättade Byrån för offentlig säkerhet att de kände till den kommande intervjun, antagligen för att de hade avlyssnat Zheng och journalistens telefoner. De sade till Zheng att om han avböjde intervjun och inte presenterade journalisten för de andra offren för massakern, så skulle de ge honom ett pass.
Zheng lydde och fick till sist ett pass den 28 augusti 2008. Med hjälp av den amerikanska regeringen utvandrade sedan han och hans familj till USA.
När journalisten kom tillbaka till Tyskland publicerade han en artikel om Zhengs situation och varför han hade avböjt intervjun.
När massakern på Himmelska Fridens torg kommer upp tänker många på bilden av den man som står framför en av stridsvagnarna, men för Zheng representerar detta bara en liten del av händelseförloppet. I verkligheten stannade inte de flesta stridsvagnar.
– Jag hoppas att alla kan komma ihåg det här, sade Zheng och tillade att han känner till elva personer som kördes över och dödades, medan andra skadades liksom han själv.
– För de studenter som liksom jag hade blivit skadade, det viktigaste för dem [partiet] var att vi skulle hålla tyst. De ville inte att vi skulle berätta om detta för andra människor.
– De satte även stor press på den unga kvinna som jag räddade, så till slut blev hon alltför rädd för att träffa mig, och hon förnekade att vi hade varit där tillsammans när stridsvagnarna kom.
Men Zheng visste att han inte kunde vara tyst om detta statligt godkända massmord på medborgarna. Han greps för att ha berättat sanningen, hans hem genomsöktes av polisen, han kunde inte få något arbete och han hade begränsad frihet tills han äntligen fick ett pass som gjorde att han kunde fly.
– Den kinesiska regimen har all makt. Om du inte håller med dem så kommer de att hindra dig från att gå på universitetet, från att ta examen, du kan inte få jobb, du kommer inte att ha någon inkomst och de kommer att sätta all slags press på dina familjemedlemmar.
– Priset för att berätta sanningen i Kina är fortfarande väldigt högt, det är verkligheten just nu, sade Zheng.
Zheng hoppas att ett bra system ska komma att ersätta Kinesiska kommunistpartiet, men säger att det kommer inte att hända förrän fler människor står upp för att avslöja regimens brott mot mänskligheten och bryter igenom propaganda, hjärntvätt och tankekontroll.
Den här förföljelsen har pågått i 19 år – känner du till den?