Epoch Times nominerat till Publishingpriset 2017Ett halvår efter nylanseringen av Epochtimes.se är sajten nominerad till Publishingpriset.

 – Vi är såklart glada och stolta över nomineringen. Epochtimes.se ingår i den internationella mediekoncernen Epoch Media Group som är världens snabbast växande mediegrupp med ca 300 miljoner unika läsare på webben. Vi finns i 35 länder på 22 språk. Andra internationella utgåvor har vunnit fina priser för sin rapportering. Att svenska Epochtimes.se nu blir nominerad till Publishingpriset visar att vi gör rätt även i Sverige. Alla inblandade har gjort ett fantastiskt jobb, säger Vasilios Zoupounidis, VD för svenska Epoch Times.

Publishingpriset är en årlig jurybedömd tävling som är fristående från branschens organisationer och är en heltäckande kommunikationstävling. Sedan 1990 har priset delats ut för lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation.

 – Jag hoppas att nomineringen gör att fler läsare får upp ögonen för vår tidning, som erbjuder människor ett bredare perspektiv på stora frågor som hälsa, kultur och livsstil, säger Vasilios Zoupounidis.

Prisutdelningen äger rum på Berns och Chinateatern i Stockhom 23 oktober.