En att göra-lista för varje dag

Baksidan: Insändare

Syftet med ”Kära nästa generation” är att bevara och föra vidare tidlösa värderingar till de yngre generationerna. Välkommen med ditt bidrag. Foto: Shutterstock


”Kära nästa generation” är en återkommande kategori där våra läsare från hela världen får utrymme att dela med sig av sin visdom och livserfarenhet till yngre generationer. Vi menar att en god moralisk grund och tidlösa värderingar som definierar rätt och fel kan gagna kommande generationer.

 

Efter att min mor gått bort gick jag igenom hennes tillhörigheter och upptäckte då ett litet papper som var ihopvikt inuti ett skrynkligt kuvert, bland räkningar och kvitton. Jag tog upp papperet i min hand och transporterades omedelbart tillbaka i tiden, till då jag själv var en ung flicka.

Redan prenumerant? Logga in för att läsa vidare
Vill du också läsa politiskt oberoende (på riktigt) ledarartiklar och klassisk inrikes- och utrikesjournalistik utan politisk färgning eller överdrifter?
Tidsbegränsat introduktionserbjudande, endast 1 krona första månaden utan att binda dig! Bara 199 kronor i månaden därefter. Säg upp när du vill!