Två i Bidens kampanj smittade – Harris ställer in resa
Demokratiske presidentkandidaten och tidigare vicepresidenten Joe Biden och senator Kamala Harris hälsar på varandra i en debatt i Detroit i delstaten Michigan. Foto: Scott Olson/Getty Images


Två medarbetare i Bidenkampanjen har testats positivt för covid-19. Vicepresidentkandidaten och demokraten Kamala Harris ställer därför in en planerad resa.

En av de som smittats är Liz Allen, kommunikationschef för Harris. Den andra personen är en i besättningen i flygplanet som används under kampanjen.

Jen O’Malley, kampanjchef för Bidenkampanjen, säger i ett uttalande att Kamala Harris kommer att fortsätta kampanjen på måndag.

Hjälp oss att driva tidningen vidare!

En donation till Epoch Times gör stor skillnad. Världen utsätts ständigt för vilseledande information. Epoch Times står för sanningsenlig och ansvarsfull journalistik. Vi bevakar viktiga nyheter som annars kan ignoreras. Vi vill ge våra läsare ett bredare perspektiv av vad som pågår i vår värld. Varje bidrag, stort som smått, räknas. Vi uppskattar verkligen ditt stöd! Här ser du hur du kan stödja oss.