loading
Fredrik Eriksson och Gert Klötzke med "Nobelfesten". Foto. Erik G Svensson
Fredrik Eriksson och Gert Klötzke med "Nobelfesten". Foto. Erik G Svensson
Inrikes

Svensk kokbok utsedd till världens bästa

Epoch Times

Kokboken "Nobelfesten" innehåller recept för den som verkligen vill imponera på sina middagsgäster - nämligen bara rätter som serverats under Nobelbanketten.

Nu har den utsetts till världens bästa kokbok under Gourmand Awards i Yantai i Kina och två av bokens författare var där för att ta emot priset.

"Det är fantastiskt hedrande och härligt att ta emot det här priset. Jag och Fredrik är mycket glada och vill ge en stor eloge till alla de kockar som gjort Nobelmiddagen genom åren", säger Gert Klötzke i ett pressmeddelande från förlaget Max Ström.

Boken är skriven av Gert Klötzke, Niclas Wahlström, Fredrik Eriksson, Karin Bojs och Ebba von Sydow. "Nobelfesten" utsågs till årets bästa kokbok i Sverige i slutet av förra året.

(TT)

Kvalitetsjournalistik – så arbetar Svenska Epoch Times

Svenska Epoch Times är opartisk och tar inte politisk ställning. Publicerat material ska vara sant. Om vi har gjort fel ska vi skyndsamt rätta det.

Vi vill med vår sammantagna rapportering ge ett bredare perspektiv på samtidens relevanta frågor. Detta innebär inte att alla artiklar alltid ger ”båda sidor”, framförallt inte korta artiklar eller intervjuer där intentionen endast är att rapportera något som hänt just nu.

Vi är medlemmar i TU – mediehusens branschorganisation. Här finns de pressetiska reglerna vi följer.

Feedback

Läs mer

Mest lästa

Har du ett nyhetstips?

Skicka till es.semithcope@spit.

Rekommenderat

loading
Fredrik Eriksson och Gert Klötzke med "Nobelfesten". Foto. Erik G Svensson
Fredrik Eriksson och Gert Klötzke med "Nobelfesten". Foto. Erik G Svensson
Inrikes

Svensk kokbok utsedd till världens bästa

Epoch Times

Kokboken "Nobelfesten" innehåller recept för den som verkligen vill imponera på sina middagsgäster - nämligen bara rätter som serverats under Nobelbanketten.

Nu har den utsetts till världens bästa kokbok under Gourmand Awards i Yantai i Kina och två av bokens författare var där för att ta emot priset.

"Det är fantastiskt hedrande och härligt att ta emot det här priset. Jag och Fredrik är mycket glada och vill ge en stor eloge till alla de kockar som gjort Nobelmiddagen genom åren", säger Gert Klötzke i ett pressmeddelande från förlaget Max Ström.

Boken är skriven av Gert Klötzke, Niclas Wahlström, Fredrik Eriksson, Karin Bojs och Ebba von Sydow. "Nobelfesten" utsågs till årets bästa kokbok i Sverige i slutet av förra året.

(TT)

Kvalitetsjournalistik – så arbetar Svenska Epoch Times

Svenska Epoch Times är opartisk och tar inte politisk ställning. Publicerat material ska vara sant. Om vi har gjort fel ska vi skyndsamt rätta det.

Vi vill med vår sammantagna rapportering ge ett bredare perspektiv på samtidens relevanta frågor. Detta innebär inte att alla artiklar alltid ger ”båda sidor”, framförallt inte korta artiklar eller intervjuer där intentionen endast är att rapportera något som hänt just nu.

Vi är medlemmar i TU – mediehusens branschorganisation. Här finns de pressetiska reglerna vi följer.

Feedback

Svenska Epoch Times

Publisher
Vasilios Zoupounidis
Politisk chefredaktör
Daniel Sundqvist
Opinionschef
Lotta Gröning
Sportchef
Jonas Arnesen
Kulturchef
Einar Askestad

Svenska Epoch Times
DN-skrapan
Rålambsvägen 17
112 59 Stockholm

Epoch Times är en unik röst bland svenska medier. Vi är fristående och samtidigt en del av det stora globala medienätverket Epoch Media Group. Vi finns i 36 länder på 23 språk och är det snabbast växande nätverket av oberoende nyhetsmedier i världen. Svenska Epoch Times grundades år 2006 som webbtidning.

Epoch Times är en heltäckande nyhetstidning med främst riksnyheter och internationella nyheter.

Vi vill rapportera de viktiga händelserna i vår tid, inte för att de är sensationella utan för att de har betydelse i ett långsiktigt perspektiv.

Vi vill upprätthålla universella mänskliga värden, rättigheter och friheter i det vi publicerar. Svenska Epoch Times är medlem i Tidningsutgivarna (TU).

© Svenska Epoch Times 2024