Sju bilar förstördes i brand i Malmö
Sju bilar totalförstördes i en brand i Rosengård i Malmö natten mot torsdagen. Foto: Epoch Times. Arkivbild.


Sju bilar blev helt utbrunna i en brand i Rosengård i Malmö natten mot torsdagen.

Polisen fick in larmet efter klockan tre på natten om en brand på Hårds Väg. På platsen konstaterade räddningstjänst att det brann i flera bilar som var parkerade vid ett flerfamiljshus.

Totalt har sju bilar blivit helt utbrunna. Ytterligare fordon har fått strålningsskador på grund av värmen, skriver Sydsvenskan.

Polisen skriver på sin hemsida att man misstänker att branden är anlagd. Samtidigt har man skrivit en anmälan om grov skadegörelse genom brand.

Enligt Sydsvenskan var det inte någon allvarlig risk att branden skulle sprida sig till flerfamiljshuset. Det började dock brinna i buskage i närheten. Samtidigt var det kraftig rökutvecklingen och boende uppmanades att hålla sig inne i lägenheterna och stänga fönster. 

I nuläget finns det inga misstänkta för branden. Polisen kommer samtidigt att utreda om det finns ett samband med branden och de bombattrapper som den senaste tiden har lagts ut i samma område.

Hjälp oss att driva tidningen vidare!

En donation till Epoch Times gör stor skillnad. Världen utsätts ständigt för vilseledande information. Epoch Times står för sanningsenlig och ansvarsfull journalistik. Vi bevakar viktiga nyheter som annars kan ignoreras. Vi vill ge våra läsare ett bredare perspektiv av vad som pågår i vår värld. Varje bidrag, stort som smått, räknas. Vi uppskattar verkligen ditt stöd! Här ser du hur du kan stödja oss.