Pekings nye assisterande tränare

Klubbfotboll

Martin Sjögren Foto: Terje Pedersen/NTB/TT


De allsvenska lagen slipar formen och trimmar organisationen inför den kommande säsongen av Allsvenskan. IFK Norrköping har bland annat välkomnat en ny assisterande tränare.

Martin Sjögren är en meriterad fotbollstränare med lång och gedigen erfarenhet av elitfotboll, de senaste sex åren som förbundskapten för det norska damlandslaget. Nu ansluter han som ny assisterande tränare för IFK Norrköpings allsvenska herrlag, tillsammans med huvudtränaren Glen Riddersholm.

Därmed har IFK lagt ytterligare en pusselbit till den organisation som förhoppningsvis ska bära klubben fram till en efterlängtad seger i årets säsong av Allsvenskan. Martin Sjögren har tre SM-guld på sitt CV, två med LdB Malmö och ett med Linköpings FC.

Redan prenumerant? Logga in för att läsa vidare
Vill du också läsa politiskt oberoende (på riktigt) ledarartiklar och klassisk inrikes- och utrikesjournalistik utan politisk färgning eller överdrifter?
Tidsbegränsat introduktionserbjudande, endast 1 krona första månaden utan att binda dig! Bara 199 kronor i månaden därefter. Säg upp när du vill!