IFK Norrköping möblerar om inför allsvenska premiären

Fotboll: Allsvenskan 2023

Sportchefen Tony Martinsson (till vänster) presenterar Pekings nye tränare Glen Riddersholm i samband med en presskonferens förra året.Foto: Magnus Andersson/TT


Likt de andra fotbollsklubbarna i Allsvenskan pågår det förändringar i spelartruppen hos IFK Norrköping. Det handlar om spelare som lånas ut eller försvinner permanent medan andra tillkommer för att förstärka laget.

Fotbollssverige laddar för fullt inför starten av Allsvenskan 2023. Klubbarna ser över sina laguppställningar som vässas med nya spelare samtidigt som andra, redan befintliga spelare får lämna klubben, antingen som lån till andra klubbar under en begränsad tid eller på permanent basis.

Hos IFK Norrköping, en av de klassiska klubbarna i Allsvenskan med sina 13 SM-guld, jobbas det intensivt med att bygga laget som förhoppningsvis ska knipa klubbens fjortonde SM-titel. Likt alla de andra klubbarna med lag i den högsta ligan läggs det till och dras ifrån för att få en så optimal laguppställning som möjligt.

Redan prenumerant? Logga in för att läsa vidare
Vill du också läsa politiskt oberoende (på riktigt) ledarartiklar och klassisk inrikes- och utrikesjournalistik utan politisk färgning eller överdrifter?
Tidsbegränsat introduktionserbjudande, endast 1 krona första månaden utan att binda dig! Bara 199 kronor i månaden därefter. Säg upp när du vill!