Ny dokumentär om kinesiska kommunistpartiets metod för att dominera världen


Den nya dokumentären "CCP method: Chinese Communist Party’s Global Agenda" avslöjar hur det kinesiska kommunistpartiet är ute efter att dominera världen med sin trestegsmetod. Filmen har premiär idag – se den här ovan på Epoch Times.

I decennier har det kinesiska kommunistpartiet, KKP, finslipat sina metoder för att kontrollera sitt folk och vilseleda omvärlden. Den påverkan det haft har nu kunnat kännas över hela jorden till följd av KKP:s mörkläggning av spridningen av KKP-viruset, vanligen kallat det nya coronaviruset, vilket resulterat i en världsomspännande smittspridning.

Redan månader innan virusutbrottet kunde dock KKP:s trestegsmetod med bedrägeri, infiltration och dominans ses i Hongkong, där tiotusentals protestanter kämpade för att behålla sina grundläggande rättigheter.

Det är avgörande att världen förstår regimens agenda, taktik, och hur man ska hantera det, annars riskerar vi att inom kort hamna under foten på dess diktatoriska och tyranniska system.

Från dess militära expansion utomlands till dess infiltration av och tvång på FN-organisationer, internationella företag, universitet, nyhetsmedier, filmstudior och regeringar – inklusive ansträngningar för att tysta organisationer och individer som vågar kritisera det – attackerar KKP den fria världens vitala organ, likt en politisk inkarnation av det dödliga coronaviruset.

Dokumentären "KKP-metoden: Kinesiska kommunistpartiets globala agenda" (fritt översatt) ger oss en insikt i KKP:s arbetssätt och dess förödande effekter på Kina, Hongkong och resten av världen.

Hjälp oss att driva tidningen vidare!

En donation till Epoch Times gör stor skillnad. Världen utsätts ständigt för vilseledande information. Epoch Times står för sanningsenlig och ansvarsfull journalistik. Vi bevakar viktiga nyheter som annars kan ignoreras. Vi vill ge våra läsare ett bredare perspektiv av vad som pågår i vår värld. Varje bidrag, stort som smått, räknas. Vi uppskattar verkligen ditt stöd! Här ser du hur du kan stödja oss.