Med vandringar och berättelser vill han skapa en bättre värld

Den varierande naturen leder till både yttre och inre upplevelser. Att vandra med andra ger såväl naturupplevelser som möjligheten att komma varandra närmare. Foto: Privat


Att gå på en retreat är populärt. Den senaste tiden har det dykt upp fler och fler kurser eller retreater inriktade specifikt mot män. Epoch Times och Örjan Palmgren från Hemjorden träffas och diskuterar yttre och inre resor samt retreater för män.

I närheten av Nösund i Orust kommun ligger Hemjorden. Det är en gård för kultur, naturupplevelser och friskvård som drivs av Örjan Palmgren och Helena Ulinder.

Palmgren är i grunden ingenjör och har länge arbetat inom it. Han har, i alla fall för stunden, lämnat det livet för att ägna sig åt personlig utveckling, ledarskap och kultur.

Redan prenumerant? Logga in för att läsa vidare
Vill du också läsa politiskt oberoende (på riktigt) ledarartiklar och klassisk inrikes- och utrikesjournalistik utan politisk färgning eller överdrifter?
Tidsbegränsat introduktionserbjudande, endast 1 krona första månaden utan att binda dig! Bara 199 kronor i månaden därefter. Säg upp när du vill!