Man i 80-årsåldern rånad och misshandlad i sitt hem
En man i 80-årsåldern rånades och misshandlades i sitt hem i Malmö på söndagskvällen. Foto: Epoch Times-arkivbild


En äldre man blev misshandlad och rånad efter att flera gärningsmän trängt sig in i hans lägenhet i Segevång i Malmö. Det rapporterar polisen på sin hemsida.

Det var efter klockan 19 på söndagskvällen som polisen larmades om händelsen. Gärningsmännen, som enligt TT är 25-årsåldern, fick med sig saker ur lägenheten, bland annat nycklar.

– Det ska ha varit två personer som knackat på och slagit honom i ansiktet. De ska ha haft något knivliknande föremål med sig, säger Evelina Olsson, presstalesperson för polisen, till Sydsvenskan.

Polisen har pratat med den rånade mannen och spanat och sökt i området med hund. Men man har ännu inte kunnat gripa någon misstänkt för rånet.

På grund av att nycklar stals kommer man att byta lås till lägenheten, säger en polis till Skånska Dagbladet

Lägenheten har spärrats av i väntan på teknisk undersökning.

I nuläget är det oklart om mannen skadades.

Händelsen rubriceras som grovt rån.

Hjälp oss att driva tidningen vidare!

En donation till Epoch Times gör stor skillnad. Världen utsätts ständigt för felinformation. Epoch Times står för sanningsenlig och ansvarsfull journalistik. Vi täcker viktiga nyheter som de flesta andra medier ignorerar. Många nyheter i medier är partiska och vridna. Vi vill ge våra läsare ett bredare perspektiv av vad som pågår i vår värld. Varje bidrag, stort som smått, räknas. Vi uppskattar verkligen ditt stöd! Här ser du hur du kan stödja oss.