Larm om skottlossning i Malmö – två män anhållna
Fyra män misstänks för narkotikabrott och grovt vapenbrott efter larm om en skottlossning i Malmö. Foto: Epoch Times-arkivbild


Fyra män är misstänkta för grovt vapenbrott och narkotikabrott efter ett larm om en skottlossning på en ICA-Maxi-parkering i Malmö. Det rapporterar Sydsvenskan.

Det var på natten till torsdagen som polisen fick larm om misstänkt skottlossning på Topplockgatan vid Toftanäs. På platsen hittades tomhylsor och fyra män, skriver polisen på sin hemsida.

Två av männen har fått skador och fick föras till sjukhus. Skadorna misstänks dock vara från misshandel då det inte finns några tecken på skottskador, uppger polisen. 

Enligt Sydsvenskan ska det röra sig om en uppgörelse som har gått snett och att skottlossning därefter utbröt.

Förutom tomhylsor hittade polisen en mängd narkotika på platsen. De fyra männen greps varav två av dem anhölls under morgonen.

Under natten spärrade polisen av en del av parkeringen för teknisk undersökning. Avspärrningen hävdes tidigt på morgonen.

En anmälan om narkotikabrott och grovt vapenbrott samt misshandel har upprättats. Enligt polisen kan fler brottsrubriceringar tillkomma.

Hjälp oss att driva tidningen vidare!

En donation till Epoch Times gör stor skillnad. Världen utsätts ständigt för felinformation. Epoch Times står för sanningsenlig och ansvarsfull journalistik. Vi täcker viktiga nyheter som de flesta andra medier ignorerar. Många nyheter i medier är partiska och vridna. Vi vill ge våra läsare ett bredare perspektiv av vad som pågår i vår värld. Varje bidrag, stort som smått, räknas. Vi uppskattar verkligen ditt stöd! Här ser du hur du kan stödja oss.