loadingI boken Grovt bröd berättar Maria Blohm att väldigt mycket, när det kommer till att få ett saftigt bröd, handlar om att förlänga jästiden.Foto: Katja Ragnstam
I boken Grovt bröd berättar Maria Blohm att väldigt mycket, när det kommer till att få ett saftigt bröd, handlar om att förlänga jästiden.Foto: Katja Ragnstam
Weekend nr 5 vecka 47 2023

Jästarbetare

Redaktionen

Många är vi nog som har velat få en smakstart på helgen genom att baka frukostbröd men som inte har fått limpan att bli sådär härligt seg som brödet från bageriet är. Brödproffset Maria Blohms nya bok får dig att lyckas med bakningen.

Boken Grovt bröd från Tukan förlag är en sådan där omistlig kokbok som man inte kan förstå hur man har kunnat klara sig utan.

Brödkonnässören Maria Blohm vägleder, medelst pedagogiska, inspirerande bildserier och texter, hur du formar degen, vad som händer i jäsningen och tips för att alltid lyckas med bakningen. Maria har tidigare varit en flitigt anlitad föreläsare och kursledare, och stora delar av den pedagogiken avspeglas i boken. Stor vikt läggs på att låta degen få jäsa över natten.

Feedback

Mest lästa

Har du ett nyhetstips?

Skicka till es.semithcope@spit.

Rekommenderat

loadingI boken Grovt bröd berättar Maria Blohm att väldigt mycket, när det kommer till att få ett saftigt bröd, handlar om att förlänga jästiden.Foto: Katja Ragnstam
I boken Grovt bröd berättar Maria Blohm att väldigt mycket, när det kommer till att få ett saftigt bröd, handlar om att förlänga jästiden.Foto: Katja Ragnstam
Weekend nr 5 vecka 47 2023

Jästarbetare

Redaktionen

Många är vi nog som har velat få en smakstart på helgen genom att baka frukostbröd men som inte har fått limpan att bli sådär härligt seg som brödet från bageriet är. Brödproffset Maria Blohms nya bok får dig att lyckas med bakningen.

Boken Grovt bröd från Tukan förlag är en sådan där omistlig kokbok som man inte kan förstå hur man har kunnat klara sig utan.

Brödkonnässören Maria Blohm vägleder, medelst pedagogiska, inspirerande bildserier och texter, hur du formar degen, vad som händer i jäsningen och tips för att alltid lyckas med bakningen. Maria har tidigare varit en flitigt anlitad föreläsare och kursledare, och stora delar av den pedagogiken avspeglas i boken. Stor vikt läggs på att låta degen få jäsa över natten.

Feedback

Svenska Epoch Times

Publisher
Vasilios Zoupounidis
Politisk chefredaktör
Daniel Sundqvist
Opinionschef
Lotta Gröning
Sportchef
Jonas Arnesen
Kulturchef
Einar Askestad

Svenska Epoch Times
DN-skrapan
Rålambsvägen 17
112 59 Stockholm

Epoch Times är en unik röst bland svenska medier. Vi är fristående och samtidigt en del av det stora globala medienätverket Epoch Media Group. Vi finns i 36 länder på 23 språk och är det snabbast växande nätverket av oberoende nyhetsmedier i världen. Svenska Epoch Times grundades år 2006 som webbtidning.

Epoch Times är en heltäckande nyhetstidning med främst riksnyheter och internationella nyheter.

Vi vill rapportera de viktiga händelserna i vår tid, inte för att de är sensationella utan för att de har betydelse i ett långsiktigt perspektiv.

Vi vill upprätthålla universella mänskliga värden, rättigheter och friheter i det vi publicerar. Svenska Epoch Times är medlem i Tidningsutgivarna (TU).

© Svenska Epoch Times 2025