Hur du klämmer tandkrämstuben avslöjar din personlighet
Foto: Steve Buissinne/Pixabay


Hur man lägger tandkrämen på tandborsten när man ska borsta tänderna är inget man tänker särskilt på. Men sättet att klämma tandkrämstuben skiljer sig från person till person och kan ibland bli en källa till irritation. Men den här lilla handlingen som man gör helt automatiskt kan avslöja en hel del om din personlighet.

Nu ska vi titta på fem olika sätt att klämma ut tandkräm ur tuben och vad det säger om dig.

1. Trycka nerifrån och rulla upp den tomma botten allteftersom

Det här metodiska tillvägagångssättet berättar att du är förutseende, systematisk och organiserad. Troligen har du både ett tänkande och tillvägagångssätt som är väl avvägt och steg för steg. Det är en teknik som får ut mesta möjliga ur tuben och sparar därmed resurser, vilket tyder på att du inte slösar och tar hänsyn till konsekvenser på längre sikt.

Din försiktighet och noggrannhet kan göra att andra ser dig som en god planerare och en stadig hand att hålla i när det blåser. Både i små vardagliga vindbyar och när det blåser upp till riktig storm.

Foto: Esther Merbt/Pixabay

2. Klämma på mitten

Att klämma på mitten är inte alls lika långsiktigt effektivt och genomtänkt som att börja längst ner, men det är ett praktiskt och snabbt sätt att få tänderna borstade, vilket ju är syftet. Du är förmodligen inte den mest sparsamma eller organiserade personen i världen, men det hindrar dig inte från att leva fullt ut eller få jobbet snabbt gjort.

Dina vänner kanske ser dig som kvick, älskvärd och underhållande. Men du kan också vara lite för direkt i din framtoning. I slutet av dagen är du nöjd med vad du åstadkommit och låter det räcka för i dag, framtida problem får vänta till i morgon.

Foto: Content Pixie/Unsplash

3. Klämma upptill på tuben

Om du klämmer tuben från toppen kanske du är en person som går mest på känsla för stunden. Du bryr dig mer om omedelbar tillfredsställelse än funderar över morgondagens krav. Du tar det du kan få idag utan tanke på framtida konsekvenser.

Kanske du till och med är benägen att ”bränna broar” fast du vet att du kommer att ångra dig senare. Men du brukar kunna skaka av dig det och ofta kommer du också undan med det mesta. Du är ofta impulsiv och benägen att reagera oövertänkt och känslostyrt.

Men det är också möjligt att du inte alls är så här egentligen men inte har ägnat någon tanke åt den där lilla detaljen i den dagliga tandborstrutinen, vilket också säger något om din personlighet. Du kanske inte bryr dig tillräckligt mycket om de små detaljerna i livet som du borde. Så fundera på att sakta ner lite och ägna lite eftertanke även till de vardagliga små sakerna.

4. Behålla tubens form

Om du klämmer ut tandkräm så att tuben i möjligaste mån behåller sin ursprungliga form, så visar det att du är noga med form och skönhet. Du bryr dig lika mycket om utseende och det estetiska som det praktiska. Den här privata noggrannheten kan innebära att  du ses som väldigt introvert  och mystisk.

Men du har inget emot att socialisera eller gå ut bland folk, snarare är det så att du vill att saker och ting ska vara och se ut på ett visst sätt. Det här kan ställa till det lite när det gäller att dela utrymme med andra eftersom de kanske inte ser saker på samma sätt som du gör.

Foto: Suin Park/Pixabay

5. Klämma på olika sätt varje gång

Om din tandkrämstub är knölig och klämd överallt kan det vara ett tecken på att du är en kreativ och konstnärlig person som uppskattar spontanitet och skyr monotoni. För en drömmare som ständigt drömmer sig bort till nya platser känns inte tanken på att göra något på samma sätt hela tiden särskilt meningsfull.

Naturligtvis kan ditt slarviga klämmande överallt indikera att du har problem med andra människors striktare uppfattningar om hur saker och ting ska vara. Kanske du uppfattas som lite flyktig och opålitlig av dem som inte förstår ditt sätt att se på saker och ting.

Nu kan du titta på hur din tandkrämstub ser ut efter att olika familjemedlemmar använt den och se om du hittar några likheter med det som nämnts här.

Hjälp oss att driva tidningen vidare!

En donation till Epoch Times gör stor skillnad. Världen utsätts ständigt för vilseledande information. Epoch Times står för sanningsenlig och ansvarsfull journalistik. Vi bevakar viktiga nyheter som annars kan ignoreras. Vi vill ge våra läsare ett bredare perspektiv av vad som pågår i vår värld. Varje bidrag, stort som smått, räknas. Vi uppskattar verkligen ditt stöd! Här ser du hur du kan stödja oss.