Gymjätten Sats öppnar igen
Gymkedjan öppnar åter igen på torsdag efter att ha haft stängt i två veckor. Foto: Epoch Times-arkivbild


Gymkedjan Sats har haft stängt i två veckor. Men på torsdag öppnar man åter igen.

Det var den 12 mars som man fattade beslut om att stänga samtliga gym för att bidra till minskad spridning av KKP-viruset.

Epoch Times kallar det nya coronaviruset, som orsakar sjukdomen covid-19, för KKP-viruset eftersom det kinesiska kommunistpartiets mörkning och dåliga hantering har lett till att viruset har spridits över hela Kina och orsakat en global pandemi.

”Sedan stängningen har vi följt utvecklingen och haft kontakt med Folkhälsomyndigheten i Sverige för att säkerställa att myndigheterna står bakom en eventuell öppning ur folkhälsosynpunkt. De uppmuntrar nu till att idrott och träning ska vara tillgängligt för att bidra till folkhälsan”, skriver Sats på sin hemsida.

För att minska risken för smittspridning har man vidtagit vissa åtgärder. Bland annan minskar man gruppträningsklasser med minst 30 procent. Det innebär att max 20 personer får delta per klass. Man kommer också att ha handsprit tillgängligt i lokalerna.

Hjälp oss att driva tidningen vidare!

En donation till Epoch Times gör stor skillnad. Världen utsätts ständigt för felinformation. Epoch Times står för sanningsenlig och ansvarsfull journalistik. Vi täcker viktiga nyheter som de flesta andra medier ignorerar. Många nyheter i medier är partiska och vridna. Vi vill ge våra läsare ett bredare perspektiv av vad som pågår i vår värld. Varje bidrag, stort som smått, räknas. Vi uppskattar verkligen ditt stöd! Här ser du hur du kan stödja oss.