En varg i fårakläder – tidig infiltration i väst
Artikelserie: Hur kommunismens spöke styr världen Del 5:
Montage av en bild på den irländske författaren och dramatikern George Bernard Shaw, som var en del av den fabianska rörelsen, och fabianernas vapensköld med en varg i fårakläder. Foto: Public Domain


I öst, i länder som Sovjetunionen och Kina, har kommunismen manifesterat sig som en totalitär regim, med massdödande och utplånande av den traditionella kulturen. Men i väst har den tyst och systematiskt etablerat kontroll med hjälp av omstörtande verksamhet och desinformation.

Del 5  (Läs del 4 här)  

Vid det förra presidentvalet i USA 2016, liksom vid det senaste, 2020, kunde man bevittna hur vänsterorganisationer mobiliserade på gatorna mot den republikanske kandidaten Donald Trump.

Redan prenumerant? Logga in för att läsa vidare
Vill du också läsa politiskt oberoende (på riktigt) ledarartiklar och klassisk inrikes- och utrikesjournalistik utan politisk färgning eller överdrifter?
Tidsbegränsat introduktionserbjudande, endast 1 krona första månaden utan att binda dig! Bara 99 kronor i månaden därefter. Säg upp när du vill! Vill du även ha papperstidningen betalar du endast 19 kronor första månaden, 149 kronor därefter. Säg upp enkelt när du vill!