Den som är född i grisens tecken har många goda egenskaper
Grisar är glada, intelligenta och arbetsvilliga.


Vid midnatt den 4 februari 2019 är det dags att ta adjö av hundens år och välkomna grisens år. Enligt den gamla kinesiska tron kan det tecken som råder vid en persons födelse ge vissa karaktärsdrag till deras personlighet. Så här säger de om personer födda i grisens tecken.

Grisen ses som det mest oansenliga, smutsiga och osmidiga djuret bland våra boskapsdjur, men de är fogliga och snälla. Deras optimism är ett uttryck för deras enkla och oskyldiga personlighet. Men faktum är att grisar är intelligenta djur och tycker om att lära sig saker. Även om de ibland reagerar lite långsamt är de duktiga när de väl gör saker och är mycket flitiga.

 

Folk som är födda under grisens år är vanligtvis viljestarka och uppriktigt entusiastiska med en arbetsvillig personlighet. De har en stark självkänsla och böjer sig inte lätt. Under deras milda och stadiga yttre gömmer sig en stark vilja och höga ideal. Så länge de har ett bestämt mål, anstränger de sig fullt ut för att göra sitt bästa. Inget kan hindra deras beslutsamhet. De är alltid reda att arbeta hårt för att få ett bra och bekvämt liv.

De som har grisen som sin symbol är oskuldsfulla och ärliga. De har lätt att tolerera andras dumheter och förlåta misstag. De är ärliga och uppriktiga mot vänner.

Bild: Jane Ku/Epoch Times

De har också tur med pengar. Även om de inte har något från början kommer deras hårda arbete att få pengarna att strömma in. De avskyr fattigdom och strävar efter att skaffa sig ett rikt och anständigt liv. Deras förhoppning är att alla deras närstående ska få ett bekvämt och bekymmerslöst liv. Detta är nära besläktat med grisens pragmatiska natur.

Att vara rakt på sak är också ett vanligt karaktärsdrag hos människor födda i grisens år. Men samhället är fullt av intriger, och det florerar svek, lögner och bedrägerier bland människor. Därför är det lätt att de hamnar i tvister och meningsutbyten med andra, och de har svårt att lita på andra.

Dessutom har de i allmänhet en tendens att prata om andra vilket gör att de kan hamna i svårigheter. De borde bry sig mindre om vad andra gör rätt eller fel.

Personer födda i grisens tecken vet hur man njuter av livets goda utan förbehåll. De älskar allt som kan ge dem egen njutning och bekvämlighet. Män bryr sig mycket om och värdesätter familjen, så de vill ge familjen andlig spis och materiellt nöje. Kvinnor är livliga och uppmärksamma men har svårt att uttrycka sina egna känslor, de trycker ner sina innersta känslor; Så när någon ger henne en känsla av trygghet kommer hon oreserverat att  bli kär i honom. Utan att veta hur man säger nej till andra kan de bli fatalistiska när de inte får något tillbaka, särskilt  när det gäller kärlek.

Folk som är födda under grisens år har en karaktär som är oomtvistlig här i världen, och de flesta har god självdisciplin. Passande yrken kan vara professionella arbeten som forskare, författare, målare, musiker, ingenjör, tekniker eller läkare. De kan även passa bra i film och tv-branschen.