Brand på förskola – misstänks vara anlagd
En förskola i Limhamn i Malmö började brinna på onsdagskvällen. Branden misstänks vara anlagd. Foto: Epoch Times-arkivbild


En förskola började brinna på onsdagskvällen i Limhamn i Malmö. Polisen misstänker att branden är anlagd.

Polis och räddningstjänst fick in larmet strax innan klockan 19 på kvällen. Ett vittne uppger att några personer tände eld på en barnvagn som de ställde vid fasaden till förskolan, rapporterar Sydsvenskan.

Polisen skriver på sin hemsida att man har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

Malmö har på sistone drabbats av en hel del bränder. I slutet av augusti brann det på Gullviksskolan på Ljungholmsgatan.

Natten mot torsdagen den 27 augusti skedde en brandattack mot Malmös socialtjänst. En bil totalförstördes och ytterligare ett fordon skadades. En brandbomb hittades också utanför socialtjänstens kontor i närheten.

Hjälp oss att driva tidningen vidare!

En donation till Epoch Times gör stor skillnad. Världen utsätts ständigt för vilseledande information. Epoch Times står för sanningsenlig och ansvarsfull journalistik. Vi bevakar viktiga nyheter som annars kan ignoreras. Vi vill ge våra läsare ett bredare perspektiv av vad som pågår i vår värld. Varje bidrag, stort som smått, räknas. Vi uppskattar verkligen ditt stöd! Här ser du hur du kan stödja oss.