390 000 straffade partitjänstemän | Kina I Fokus


Kina i fokus

- 390 000 företrädare för kinesiska kommunistpartiet har straffats för korruption och andra disciplinöverträdelser hittills i år. Det här står att läsa i en rapport som nyligen släpptes av Kinas centrala kommission för disciplininspektion.

- Ett upprop på nätet som kräver att Kinesiska kommunistpartiet (KKP), upplöses har på bara några månader fått över 160 000 underskrifter. Nu börjar det uppmärksammas av amerikanska politiker.

- Italien stoppar det italienska telekomföretaget Fastweb från att göra affärer med Huawei. Framför allt stoppar man användningen av Huaweis 5G-utrustning i de italienska nätverken.

Hjälp oss att driva tidningen vidare!

En donation till Epoch Times gör stor skillnad. Världen utsätts ständigt för vilseledande information. Epoch Times står för sanningsenlig och ansvarsfull journalistik. Vi bevakar viktiga nyheter som annars kan ignoreras. Vi vill ge våra läsare ett bredare perspektiv av vad som pågår i vår värld. Varje bidrag, stort som smått, räknas. Vi uppskattar verkligen ditt stöd! Här ser du hur du kan stödja oss.