loadingEn regnig lördag lär sig kursdeltagarna att laga en varmrätt och en efterrätt utomhus över den öppna elden, i Skövde. Foto: Jenny Ljungkvist
En regnig lördag lär sig kursdeltagarna att laga en varmrätt och en efterrätt utomhus över den öppna elden, i Skövde. Foto: Jenny Ljungkvist
Inrikes

Vi lär oss laga mat med himlen som tak

Jenny Ljungkvist

Under bar himmel lär kocken och SM-domaren Sven-Erik Larsson ut hur man lagar mat utomhus över öppen eld. De färska råvarorna som används är närproducerade och redskapen som används är enkla. 

Regnet droppar när Sven-Erik välkomnar oss med dryck gjord på äppelmust och aronia. Drycken lär passa bra med den smakrika maten som snart ska tillagas. Han har förberett kvällen genom att tända två stora eldar på ett grönområde bakom Saluhallen i Skövde. Nykokt potatis hänger i ett kärl över den ena.

Det är lördagkväll och under två timmar ska Sven-Erik Larsson lära oss hur man tillagar mat över öppen eld. Regnet kan tyckas vara en utmaning, men det hindrar inte Sven-Erik. 

Kvalitetsjournalistik – så arbetar Svenska Epoch Times

Svenska Epoch Times är opartisk och tar inte politisk ställning. Publicerat material ska vara sant. Om vi har gjort fel ska vi skyndsamt rätta det.

Vi vill med vår sammantagna rapportering ge ett bredare perspektiv på samtidens relevanta frågor. Detta innebär inte att alla artiklar alltid ger ”båda sidor”, framförallt inte korta artiklar eller intervjuer där intentionen endast är att rapportera något som hänt just nu.

Vi är medlemmar i TU – mediehusens branschorganisation. Här finns de pressetiska reglerna vi följer.

Feedback

Mest lästa

Har du ett nyhetstips?

Skicka till es.semithcope@spit.

Rekommenderat

loadingEn regnig lördag lär sig kursdeltagarna att laga en varmrätt och en efterrätt utomhus över den öppna elden, i Skövde. Foto: Jenny Ljungkvist
En regnig lördag lär sig kursdeltagarna att laga en varmrätt och en efterrätt utomhus över den öppna elden, i Skövde. Foto: Jenny Ljungkvist
Inrikes

Vi lär oss laga mat med himlen som tak

Jenny Ljungkvist

Under bar himmel lär kocken och SM-domaren Sven-Erik Larsson ut hur man lagar mat utomhus över öppen eld. De färska råvarorna som används är närproducerade och redskapen som används är enkla. 

Regnet droppar när Sven-Erik välkomnar oss med dryck gjord på äppelmust och aronia. Drycken lär passa bra med den smakrika maten som snart ska tillagas. Han har förberett kvällen genom att tända två stora eldar på ett grönområde bakom Saluhallen i Skövde. Nykokt potatis hänger i ett kärl över den ena.

Det är lördagkväll och under två timmar ska Sven-Erik Larsson lära oss hur man tillagar mat över öppen eld. Regnet kan tyckas vara en utmaning, men det hindrar inte Sven-Erik. 

Kvalitetsjournalistik – så arbetar Svenska Epoch Times

Svenska Epoch Times är opartisk och tar inte politisk ställning. Publicerat material ska vara sant. Om vi har gjort fel ska vi skyndsamt rätta det.

Vi vill med vår sammantagna rapportering ge ett bredare perspektiv på samtidens relevanta frågor. Detta innebär inte att alla artiklar alltid ger ”båda sidor”, framförallt inte korta artiklar eller intervjuer där intentionen endast är att rapportera något som hänt just nu.

Vi är medlemmar i TU – mediehusens branschorganisation. Här finns de pressetiska reglerna vi följer.

Feedback

Svenska Epoch Times

Publisher
Vasilios Zoupounidis
Politisk chefredaktör
Daniel Sundqvist
Opinionschef
Lotta Gröning
Sportchef
Jonas Arnesen
Kulturchef
Einar Askestad

Svenska Epoch Times
DN-skrapan
Rålambsvägen 17
112 59 Stockholm

Epoch Times är en unik röst bland svenska medier. Vi är fristående och samtidigt en del av det stora globala medienätverket Epoch Media Group. Vi finns i 36 länder på 23 språk och är det snabbast växande nätverket av oberoende nyhetsmedier i världen. Svenska Epoch Times grundades år 2006 som webbtidning.

Epoch Times är en heltäckande nyhetstidning med främst riksnyheter och internationella nyheter.

Vi vill rapportera de viktiga händelserna i vår tid, inte för att de är sensationella utan för att de har betydelse i ett långsiktigt perspektiv.

Vi vill upprätthålla universella mänskliga värden, rättigheter och friheter i det vi publicerar. Svenska Epoch Times är medlem i Tidningsutgivarna (TU).

© Svenska Epoch Times 2024