Gästkrönika: Torpet hvar fjortonde dag

Tankar från torpet

”Då vi är fattigpensionärer utan bil, verksamma i ett torp beläget mellan skog och fält, har texterna ibland handlat om lantliga saker.” Foto: Shutterctock


En del läsare har märkt att mina tankar inte längre publiceras varje vecka. Det glädjer att några givit uttryck för att de saknat krönikan och jag vill här berätta varför vi övergått till hvar fjortonde dag.

Jag har nästan varit med från starten av svenska Epoch Times tryckta veckotidning. Den första krönikan kom i slutet av januari med rubriken ”Att prata och lyssna är en bra början” vars innehåll jag står för även idag och så är det nog med de flesta Tankar från torpet.

Bakgrunden till samarbetet är att jag via Facebook hejade på Epoch Times när man i en filmsnutt visade den första historiska tryckningen. Jag gillar nämligen trycksaker i form av läsvärda tidningar, magasin och böcker.

Redan prenumerant? Logga in för att läsa vidare
Vill du också läsa politiskt oberoende (på riktigt) ledarartiklar och klassisk inrikes- och utrikesjournalistik utan politisk färgning eller överdrifter?
Tidsbegränsat introduktionserbjudande, endast 1 krona första månaden utan att binda dig! Bara 199 kronor i månaden därefter. Säg upp när du vill!