Stefan Löfven kommer att leda S i valrörelsen 2022
Statsminister Stefan Löfven (S). Foto: Epoch Times-arkivbild


Socialdemokraterna har tappat rejält i opinionen den senaste tiden. Partiets ledare, Stefan Löfven, har också rasat i förtroendemätningar. Men trots detta tänker han fortsätta att leda partiet i valrörelsen 2022. Det meddelar han i ett inlägg på Facebook och Instagram.

Statsministern skriver att S har beslutat att deras partikongress kommer att äga rum i Göteborg nästa år.

”Jag ser fram emot kongressen, jag ser fram emot att leda det socialdemokratiska partiet i valrörelsen 2022 och arbetarrörelsens viktiga arbete med att fortsätta bygga ett starkare och mer jämlikt samhälle.”

Hans partikollega, socialförsäkringsminister Annika Strandhäll, skriver i ett Facebook-inlägg att hon ser fram emot Stefan Löfvens ”fortsatta ledarskap och att jobba för valvinst 2022”.

Hjälp oss att driva tidningen vidare!

En donation till Epoch Times gör stor skillnad. Världen utsätts ständigt för felinformation. Epoch Times står för sanningsenlig och ansvarsfull journalistik. Vi täcker viktiga nyheter som de flesta andra medier ignorerar. Många nyheter i medier är partiska och vridna. Vi vill ge våra läsare ett bredare perspektiv av vad som pågår i vår värld. Varje bidrag, stort som smått, räknas. Vi uppskattar verkligen ditt stöd! Här ser du hur du kan stödja oss.