Polisen hittade nästan ett halvt ton narkotika – ung kvinna häktad

En 18-årig kvinna har häktats efter ett stort beslag av narkotika. Foto: Tony Lingefors


En 18-årig kvinna har häktats efter att polisen beslagtagit nästan ett halvt ton narkotika i en lägenhet i norra Stockholm. Kvinnan är misstänkt för synnerligen grovt narkotikabrott.

– Narkotikan tros ha ett samband med ett av polisens tidigare beslag som gjordes i södra Stockholm i april. Den nu häktade kvinnan anses vara en del av en större organisation och vi arbetar nu vidare i utredningen för att kunna identifiera och gripa fler misstänkta personer, säger Sofie Sundman, gruppchef vid polisen i Skärholmen och som ledde insatsen, i ett uttalande.

Beslaget, som består av kokain, amfetamin och cannabis, gjordes i en lägenhet i norra Stockholm varpå en kvinna kunde gripas, skriver polisen på sin webbplats.

Redan prenumerant? Logga in för att läsa vidare
Vill du också läsa politiskt oberoende (på riktigt) ledarartiklar och klassisk inrikes- och utrikesjournalistik utan politisk färgning eller överdrifter?
Tidsbegränsat introduktionserbjudande, endast 1 krona första månaden utan att binda dig! Bara 199 kronor i månaden därefter. Säg upp när du vill!