Nya larm om bullar med glaskross i Malmö

Polisen i Malmö varnar hundägare – återigen har bullar preparerade med glaskross och metall hittats i staden. Arkivbild. Foto: Hasse Holmberg/TT


Återigen varnar polisen för farliga bullar i Malmö, preparerade med glaskross och metallbitar. På morgonen slog flera hundägare larm om bullar som hittats i och omkring Pildammsparken i Malmö.

– Än så länge har vi inte fått bekräftat om någon hund har fått någonting i sig. Jag vet att det är en som har åkt in till djursjukhuset som inte visste om hunden hade hunnit äta någonting, säger polisens informatör Sara Andersson.

Polisen upprättar anmälningar om förgöring – en rubricering som används när någon avsiktligt sprider gift, smitta eller annat som riskerar att skada växter och djur.

Redan prenumerant? Logga in för att läsa vidare
Vill du också läsa politiskt oberoende (på riktigt) ledarartiklar och klassisk inrikes- och utrikesjournalistik utan politisk färgning eller överdrifter?
Tidsbegränsat introduktionserbjudande, endast 1 krona första månaden utan att binda dig! Bara 199 kronor i månaden därefter. Säg upp när du vill!