Tiden är inne – dags att ta bort cancersvulsten KKP


Det har alltid varit ett mysterium för mig varför Amerika betraktade Sovjetunionen som en ondskefull kommunistregim, samtidigt som man betraktade Kina som en mild stat, som kunde köpas med pengar och en bra livsstil.

Vi trodde vi var tillräckligt rika, tillräckligt mäktiga och tillräckligt attraktiva för att förändra Kina till ett normalt samhälle, precis som ett i den fria världen. Men istället har USA:s handel och investeringar gjort det kinesiska kommunistpartiet (KKP) starkare. KKP är som en cancersvulst som suger näring ur ett friskt organ, vilket gör den till ett större hot mot hela kroppen.

Spridningen av KKP-viruset världen över visar oss hur farligt KKP är. Det smittar. Det är osynligt. Det är dödligt. Det är ett hot mot alla på den här planeten. När Epoch Times publicerade ledarserien ”Nio kommentarer om kommunistparitet”, som blottlägger KKP:s historia, skrev läsare till oss och frågade, ”Var var The New York Times när det här hände?”

När det "stora språnget" pågick, och miljontals människor dödades, tänkte vi att det var en Kinafråga. När "den stora svälten" pågick och 40 miljoner människor svalt ihjäl, var det ett avlägset problem. När Massakern på himmelska fridens torg inträffade, fortsatte vi att göra affärer med KKP. När förföljelsen av den andliga metoden Falun Gong började, försökte vi göra KKP till lags genom att vända bort blicken.

På vissa sätt har KKP förändrats. De har faktiskt vuxit. De har en slugare paketering och förstår väst bättre – så de kan göra ett bättre jobb i utnyttja väst. Deras progapaganda använder alltid USA som ett negativt exempel, och talar om för det kinesiska folket att KKP är bättre.

På många sätt har KKP aldrig förändrats – dess natur har aldrig förändrats. Under den stora svälten spärrade KKP-tjänstemän av många byar, och tillät inte människor att gå ut och be om mat. Det var viktigare för KKP att dölja sanningen.

Sextio år senare, när coronaviruset sprids, har vissa byar stängts av, vissa hem låsts från utsidan. Vissa barn har svultit ihjäl.

KKP säger att 3 259 människor har dött av viruset, men det stämmer inte med vad vi har sett pågår i Kina. Vi vet att krematorier i Wuhan var igång 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan i slutet av januari. Utanför vissa byar brändes kroppar i gropar utomhus. Fyrtio mobila krematorier transporterades till Wuhan. Var och en kan bränna fem ton ”medicinskt avfall och döda kroppar” varje dag.

Insiders säger att dödstalet från KKP-viruset har överstigit 1 miljon. Vi har ingen möjlighet att vare sig bevisa eller motbevisa den siffran. Nya rapporter om det kvarvarande antalet mobiltelefonanvändare i Kina visar på att antalet dödsfall kan vara mycket högre än vad som tidigare nämndes.

Kina har tre mobiloperatörer. China Mobile rapporterade att de förlorat 7,254 miljoner användare i februari, samtidigt som China Telecom förlorade 5,6 miljoner användare i februari. Det relativt lilla China Unicom har inte släppt sin februarirapport, men i januari förlorade de 1,186 miljoner kunder.

Även om China Unicom behöll alla sina användare i februari, så förlorade ändå hela den kinesiska marknaden 12,854 miljoner mobilanvändare den månaden. Hur många av de människorna dog under den senaste månaden?

På grund av att KKP dolt information om viruset, har omvärlden tagits på sängen. Vi har blivit offer när viruset har korsat gränserna. Ska vi fortsätta att hantera KKP som om vi hade att göra med en grupp gentlemän? Vi har förlorat våra tillverkningsjobb; vi har förlorat våra immateriella rättigheter. Ska vi nu också förlora våra familjemedlemmar, och kanske våra egna liv?

Vad blir slutresultatet när en cancer fortsätter att växa?

Lyckligtvis är vårt land fortfarande starkt. Men när goda celler bekämpar cancer är det en kamp på liv och död. Om vi inte ser detta klart, om vi inte tar bort KKP så fort som möjligt, kan ett ännu dödligare virus komma. Detta KKP-virus borde vara en tillräcklig läxa för oss.

Att ta bort KKP kräver inget andra världskrig. Om vi klipper av våra band till det, kommer det snabbt att svälta till döds, precis som en cancersvulst som skilts från sin värd.

Åsikterna i artikeln är författarens egna.

Hjälp oss att driva tidningen vidare!

En donation till Epoch Times gör stor skillnad. Världen utsätts ständigt för felinformation. Epoch Times står för sanningsenlig och ansvarsfull journalistik. Vi täcker viktiga nyheter som de flesta andra medier ignorerar. Många nyheter i medier är partiska och vridna. Vi vill ge våra läsare ett bredare perspektiv av vad som pågår i vår värld. Varje bidrag, stort som smått, räknas. Vi uppskattar verkligen ditt stöd! Här ser du hur du kan stödja oss.