Inspelning avslöjar demokrat redo för Antifa-våld
”Jag kommer att slå ner folk utför trappan så länge de inte dör för att genomföra det här”
Antifamedlemmar och motaktivister samlade vid ett möte vid Martin Luther King Jr Park i Berkeley, Kalifornien, den 27 augusti, 2017. Foto: Amy Osbourne/AFP/Getty Images


I en rapport till Project Veritas senaste avslöjande med dold kamera hävdar de att en framstående medlem av en partnerorganisation till Colorados demokratiska parti är en Antifa-militant som stödjer användande av våld i politiska syften.

– Vi har en inspelning med Jacks där han säger: ”Jag kommer att slå ner folk utför trappan så länge de inte dör för att genomföra det här” och ”När jag ser på allting, jag menar igen, så tror jag att det det absolut finns berättigat våld under alla omständigheter”, säger Project Veritas journalist James O'Keefe.

Stödjer politiskt våld

Han refererar till Kristopher Jacks, ordförande för Our Revolution i Welds, en vänsterorganisation som stödjer Green New Deal och andra progressiva initiativ. De skriver att de strävar efter ”att åstadkomma en fredlig, politisk revolution”.

Ändå hör man på inspelningarna hur Jacks gör uttalanden som kan tolkas som att han stöttar användandet – eller hotar att använda – politiskt våld.

– Vi behöver inte verkligen hugga av huvuden. Vi behöver bara säga att vi är villiga att hugga av huvuden, säger Jacks.

Man behöver hitta människor som är nästan miljardärer och bara börja, slumpmässiga miljardärer börjar dyka upp döda. – Kristopher Jacks, ordförande Our Revolution

Han hörs även säga att:

– Om man vill göra en del Versailles [svordom]. Om man vill göra en del Antifa [svordom]. Man vill verkligen förändra det här landet på det viset, med våld, då finns det bara ett sätt att göra det på. Man behöver hitta människor som är nästan miljardärer och bara börja, slumpmässiga miljardärer börjar dyka upp döda. Och ingen vet vad [svordom] som händer. Ingen vet. Nej, ingen vet. Plötsligt var de bara döda. Och det behövs bara tre eller fyra av dem.

– Det kommer att krävas ett strategiskt slag mot de 0.1 procent som styr, eftersom det är de det är. Döda slumpvisa nazis på gatan, slumpvisa [svordom] stövelslickare, säger Jacks till en undercoverjournalist från Project Veritas.

"Kommer att göra allt för att vinna"

– Jag kommer att göra allt som är moraliskt accepterat för att vinna. Jag kommer att ljuga. Jag kommer att fuska. Jag kommer att stjäla. För det är moraliskt accepterat i den här politiska miljön, säger Jacks, enligt inspelningarna.

Enligt O'Keefe undersöker nu polisavdelningen i Denver inspelningarna.

På förfrågan om en kommentar fick Epoch Times i USA inget direkt svar från Our Revolution Weld County Colorado.

Inspelningarna släpps i ett spänt läge inför presidentvalet i november, med radikala aktivister som strider på gatorna och Donald Trumps avslöjande av en plan att stämpla Antifa, liksom Ku Klux Klan, som terrororganisationer.

Följ Tom på Twitter: @OZImekTOM

Hjälp oss att driva tidningen vidare!

En donation till Epoch Times gör stor skillnad. Världen utsätts ständigt för vilseledande information. Epoch Times står för sanningsenlig och ansvarsfull journalistik. Vi bevakar viktiga nyheter som annars kan ignoreras. Vi vill ge våra läsare ett bredare perspektiv av vad som pågår i vår värld. Varje bidrag, stort som smått, räknas. Vi uppskattar verkligen ditt stöd! Här ser du hur du kan stödja oss.