Hur många sjuor finns i bilden?
©The Epoch Times


Det är både avkopplande och nyttigt att lösa sådana här små bildgåtor. Den här bilden kombinerar bokstäver och siffror och det ska vara särskilt bra för våra hjärnor.

I bilden finns ett antal Z men det har även smugit sig in några 7:or. Uppgiften går ut på att snabbt lokalisera alla sjuor. För att inte göra det för enkelt kan du begränsa tiden, förslagsvis till 30 sekunder, men om det inte räcker kan du lägga till 30 sekunder till.

©The Epoch Times

Hur många sjuor hittade du? Tänk efter noga innan du tittar på svaret nedan.

Yanis Ladjouzi/Pixabay

Naturligtvis kan meningarna vara delade angående det rätta svaret. Men det officiella svaret är sju. Sex sjuor i figuren som är formad som en sjua, alltså 6 + 1 = 7

©The Epoch Times

Hjälp oss att driva tidningen vidare!

En donation till Epoch Times gör stor skillnad. Världen utsätts ständigt för felinformation. Epoch Times står för sanningsenlig och ansvarsfull journalistik. Vi täcker viktiga nyheter som de flesta andra medier ignorerar. Många nyheter i medier är partiska och vridna. Vi vill ge våra läsare ett bredare perspektiv av vad som pågår i vår värld. Varje bidrag, stort som smått, räknas. Vi uppskattar verkligen ditt stöd! Här ser du hur du kan stödja oss.