Hittar du den udda bokstavskombinationen inom 20 sekunder?
(The Epoch Times)


I veckans hjärn-träningspass ska du försöka lokalisera vilken som skiljer sig i en mängd exakt likadana (nästan) bokstavskombinationer. Men du har max tjugo sekunder på dig i de två första och bara tio sekunder i tredje bilden.

Ställ in maxtiden och sätt igång!

Bild 1

(The Epoch Times)

Gick det bra? Hann du hitta den som såg annorlunda ut innan tiden gick ut?

Då tar vi en till. Ställ timern och starta.

Bild 2

(The Epoch Times)

Det finns olika metoder att lösa sådana här uppgifter på. Man kan försöka få syn på det som avviker vid en snabb överblick, men oftast behöver man gå lite mer systematiskt tillväga och skanna av bokstavsgrupperna i någon slags ordning.

I den tredje bilden har vi satt maxtiden till tio sekunder. Kan du klara det?

Bild 3

(The Epoch Times)

En del behöver lite längre tid på sig än den föreslagna maxtiden och det går förstås också bra. Men som med så mycket annat kan man träna upp sig även när det gäller sådana här uppgifter.

Och om du är lite otålig och inte vill vänta tills du hittat svaren så kommer de här.

Bild 1

 Bild 2

 Bild 3

 

Hjälp oss att driva tidningen vidare!

En donation till Epoch Times gör stor skillnad. Världen utsätts ständigt för felinformation. Epoch Times står för sanningsenlig och ansvarsfull journalistik. Vi täcker viktiga nyheter som de flesta andra medier ignorerar. Många nyheter i medier är partiska och vridna. Vi vill ge våra läsare ett bredare perspektiv av vad som pågår i vår värld. Varje bidrag, stort som smått, räknas. Vi uppskattar verkligen ditt stöd! Här ser du hur du kan stödja oss.